Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Stovka!

22.04.2023 10:01

(Zd.) Ve čtvrtek 20.4.2023 se konal na Lucerně jubilejní stý Notapík. Když jsme se v lednu 2014 sešli v pár lidech na tom prvním, představa, že jednou budu popisovat průběh stého, byla z říše snů. Ale je tomu tak, je to tady a já dnes (ač s mírným zpožděním ;-) ) mohu opět poděkovat spoustě milých a skvělých lidí, kteří si našli cestu na hernu a stali se součástí turnaje. Díky moc!

Krom rekordní účasti 18 dvojic, se přišli podívat i hráči, kteří byli pravidelně na soupiskách startujících týmů, ale v poslední době z různých důvodů startovat nemohou. :-( Tak snad se s nimi brzy nebo trošku později na dráze opět setkáme. A nesmím zapomenout na fanynky, fanoušky a členy realizačních týmů. Také jim děkuji za fajn večer! A samozřejmě opět musím a chci poděkovat herně za podporu a vstřícnost. Bez toho by bylo mnohem obtížnější turnaj uspořádat. 

A teď se přesunu od děkovaček k pohledu do výsledkové listiny. Startovalo 18 dvojic. Nejlepšími byli Roman V. a Matěj V. (nejedná se o rodinné příslušníky, shoda začátečního písmene příjmení je čistě náhodná ;-) ), druhá skončila Mandragora a třetí místo vybojovali WBS. Nejlepším jednotlivcem se stal, trošku překvapivě, Honza G. z Hegeš 02. Nejvíce splite dosáhl hráč, který se na tuto disciplínu tentokrát tak trošku zaměřil a ve druhé polovině turnaje měl jen málokdy pod 5 splite na hru ;.-), Láďa H. z PBS. K vidění byla také jedna devítková třístovka (Matěj V.) a skorotřístovka :-) (Honza G.)

Kompletní výsledky, stejně jako termíny dalších turnajů, jsou opět k dispozici v dané sekci našeho webu - zde

Ať to padá! a Těším se na viděnou třeba 25.5.2023 na Lucerně :-)

 

A na závěr přece jen ještě jednou díky. Díky všem, kteří jste Notapík v jeho první stovce podpořili! :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode