Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Notapík nebo Weber Cup?

26.10.2018 10:44

(Zd.) I taková otázka se může honit po včerejším večeru hlavou účastníkům říjnového Notapíku. Poprvé v historii Notapíku proběhla většina akce bez mojí účasti a pro některé to byl takový šok, že již začali přemýšlet, zda by třeba nebylo dobré turnaj přejmenovat (samozřejmě na moji počest nebo památku ;-) ). A při pohledu na výsledky si říkám, že by to třeba nemusel být krok špatným směrem... :-)

A co že se to všechno včera událo? Nastoupilo celkem 10 dvojic a děly se věci. Andílci (Verča a Petr), kteří se doposud zřejmě rozkoukávali a tak trošku skromně se krčili spíše na konci výsledkových listin předchozích turnajů, tentokráte pěkně vystrčili růžky (možná si také tak trošku koledují o změnu názvu? ;-) ) a dokázali všechny soupeře nejen zaskočit, ale hlavně porazit. Je možné, že na tomto úspěchu má svůj díl i start týmu Andílků na podzimním osmihodinovém Bowlithonu, který jim očividně přišel vhod. Na druhém místě skončily stálice celé série (i když občas v různě pozměněném složení), Old School (Standa a Jura) a třetí místo patří našim mladičkým Pionýrkám (Fanda a Míra :-) ). "Až na čtvrtém místě" tentokrát skončili vítězové posledních turnajů, PBS 1 (Láďa a Tomáš). Při pohledu do výsledkové listiny zjistíme, že o pořadí nakonec často rozhodovaly kuželky a to je pro zajímavost příštích turnajů jen a jen dobře.

Nejlepším jednotlivcem se stal Petr Rosa, který dokázal dokonale využít svého osobního Notapu. Troufnu si říci, že se zopakováním vítězného double to bude mít Petr příště podstatně složitější. (Schválně, jestli někdo uhodne proč? Soutěžící, kteří správně zodpoví tuto soutěžní otázku a svoji správnou odpověď mi doručí do začátku listopadového Notapíku, obdrží drobnou cenu.)

Nejvíce splite - úctyhodných 17 - měl Standa. A i přesto skončil tým Old School jen těsně druhý, což opět dokazuje obrovskou sílu našich zkušených borců!

Kompletní výsledky jsou pro zájemce opět připraveny v dané sekci našeho webu - zde.

Příští Notapík (nebo Weber Cup? ;-) ) je připraven na čtvrtek 29.11.2018 a já se nemůžu dočkat, že už opět budu moci být nejen přítomen po celou dobu, ale třeba dokonce zase i hrát! A co říci závěrem? Tradičně děkuji všem, kdo jste si našli na včerejší Notapík (Weber Cup) cestu a doufám, že jste si všichni večer opět užili. Velmi děkuji Radkovi za vzornou péči. A obrovské díky patří těm, bez kterých by včerejší turnaj nebyl - Láďovi, Michalovi, Tomovi, Jirkovi, Zdence a sličné asistentce Klaudince! Díky moc!

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode