Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atletický "potěr" závodil na Petříně

13.06.2015 20:44

(Zd) V pátek odpoledne se konal krajský přebor atletických přípravek ve víceboji. Na programu bylo celkem 5 disciplín. Jednalo se o 60m, 60m s překážkami, skok daleký, hod míčkem a závěrečný běh na 200, respektive 400 metrů podle jednotlivých kategorií. Sešlo se spousty mladých atletek a atletů, které nezastavilo ani vedro a ani sluníčko a k vidění byla celá řada parádních výkonů.

Barvy Plzeňské sportovní na tomto klání reprezentovali Adam a Saša v kategorii nejmladších chlapců, Filip mezi chlapci v prostřední věkové kategorii a Dominika mezi nejmladšími děvčaty. Všichni bojovali jako draci (a dračiče :-) ) a pokud jim bojovnost a chuť sportovat vydrží, můžeme se těšit na novou generaci našich atletů! Nejlepšího výsledku nakonec dosáhla Domča, která svoji kategorii jednoznačně ovládla. Neztratili se ale ani naši chlapci... Kompletní výsledky naleznete zde.

Gratulujeme našim nejmladším a doufáme, že také naši muži dokáží zítra na jejich úspěch navázat a v neděli 14.6. přidají další hezký výsledek v Oblastním mistrovství družtev mužů! :-)

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode