Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atleti vstoupili do Oblastního mistrovství družstev

15.05.2016 17:46

(Zd) V neděli 15. května proběhlo v Nýřanech první kolo letošního ročníku OMD mužů v atletice. Závodníky přivítalo chladné a větrné počasí a tak bylo naším cílem číslo jedna nezranit se a udržet se tak ve hře i pro další závody. I přes drobná "píchnutí" apod. si troufnu říci, že se nám podařilo tento cíl naplnit. :-)

V letošním ročníku naší soutěže startuje celkem 7 družstev a po prvním dnu nám patří průběžná druhá příčka. Získali jsme 157 bodů a zaostali tak o 22 body za Sokolem Plzeň-Petřín a o 9 bodů jsme předstihli třetí Triatlet Karlovy Vary. Pokud se nám podaří udržet naši soupisku minimálně ve stejném složení, jako tomu bylo na prvním kole, a nebo nás dokonce doplní některé další opory, které na první kolo nemohly přijet, měli bychom být i letos schopni bojovat v každém kole o čelní příčky. To je ale v tuto chvíli ještě celkem daleko...

Všech našich 10 závodníků si zaslouží poděkování, takže DÍKY!!! :-) Největším bodovým ziskem ze všech závodníků startujících v prvním kole se může pochlubit Pája Kuděj, který dosáhl na úctyhodných 49 bodů v individuálních disciplínách a k tomu ještě přispěl k parádnímu výsledku naší štafety "C". :-) Je to dobrý signál, že si i po halovém vrcholu letošní sezóny (HME Masters v Anconě) udržel formu a dobrou pohodu. Tak snad tomu tak bude i nadále!

Disciplínami, které nám v prvním kole přinesly největší bodové zisky byl vrh koulí (24), trojskok (19) a 110m př., disk a kladivo (17). Kompletní výsledky jsou na stránkách ČASu - zde.

V družstvu panovala pohodová a kamarádská atmosféra a tak věřím, že se i všichni ostatní těší, stejně jako já, na další společné starty v barvách Plzeňské sportovní! Ten příští bude ve Stříbře v neděli 29. května.

Všem přeji hezký den, reprezentantům a těm, kdo jste nám drželi palce ještě jednou moc děkuji a těším se brzy zase navi! :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode