Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

únorový Notapík

22.02.2019 13:38

(Zd.) Ve čtvrtek 21.2.2019 proběhl již druhý letošní Notapík. Hrálo se opět na Lucerně. Dráhy byly připraveny krátkým mazáním a někteří jsme se s ním ne zcela potkali... :-) Startovalo 14 dvojic a podle názvu by se zdálo, že zvítězil nováček, družstvo Chánov united. Jde ale o kluky, kteří předtím válcovali soupeře pod názvem Bombers. Takže vítěz obhájil úspěch z ledna a vzhledem k jejich hře budou muset ostatní hráči pořádně zamakat, aby je dokázali porazit.

Druzí Old school hráli také skvěle a nakonec jim nechybělo na vítěze nikterak moc, ale nějaká ta kuželka to ještě byla. Třetí místo vybojovali hráči Nadějných vyhlídek, kteří v lednu prohráli souboj o třetí místo s Mandragorou jen díky tomu, že neměli "podprsenku".

Nejlepším jednotlivcem byl Dan, kterého ale pořádně prohnal skvěle hrající Standa a nejvíce splite jsem měl tentokrát já. :-)

Kompletní výsledky, spolu s dalšími informacemi o turnaji, najdete v sekci Notapík.

Příští turnaj je připraven na čtvrtek 28.3.2019 a já pevně věřím, že se vydaří minimálně stejně jako ten včerejší. Děkuji všem hráčům a také vzorné obsluze herny Lucerna a těším se na viděnou!

 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode