Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

sport a pohyb se vrací do života

29.05.2020 08:33

(Zd.) Konečně jsme se dočkali, že je možné realizovat sportovní a pohybové aktivity a je vidět, že jsme se všichni už velmi těšili. Stejně jako již probíhají soutěže atletické, obnovují se také soutěže bowlingové. Výjimkou není ani Notapík, který pokračoval již sedmdesátým turnajem.

Na Lucerně se sešla velice solidní účast třinácti dvojic a výkony byly, stejně jako v soutěžích ABL, které v posledních dnech proběhly, velice kvalitní. Je zvláštní, že herní a tréninková přestávka jakoby hráčům spíše pomohla...

Zvítězili Bratři v triku. Jak Dan, tak Jirka podali velmi hezké výkony. S obhajobou to ale nebudou mít již tak jednoduché, protože díky parádním Jirkovým včerejším náhozům, bude mít příště těžší osobní notap. Mezi jednotlivci zvítězil již jmenovaný Jirka Č. Druhé místo v hlavní soutěži vybojovali Bacardi, kteří mají opravdu skvělou formu a na místo třetí se protáhla Mandragora. Dynamo, které podávalo celý večer také velice kvalitní výkony skončilo nakonec čtvrté a troufnu si říci, že to bylo díky množství splite, které se stavěly Standovi a stal se tak splitovým králem večera.

Kompletní výsledky spolu s dalšími informacemi najdete tradičně v Sekci Notapík.

Příští Notapík je naplánovaný na čtvrtek 25.6.2020.

Věřím, že si všichni účastníci užili hezký večer, dostatečně si zahráli a pobavili se bowlingem v milé společnosti! :-) Díky všem!

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode