Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Společné akce pro rok 2015

16.02.2015 06:40

Sportovní oddíl Plzeňské sportovní připravuje pro první polovinu letošního roku opět několik společných akcí pro své členy.

Nejprve je připraven sportovní víkendový pobyt, který bude zaměřen převážně na atletiku a bude to tak optimální příležitost pro poslední doladění formy našeho atletického družstva před zahájením OMD. Tato akce však není určena pouze pro členy atletického družstva. Přihlásit se mohou všichni, kdo chtějí prožít společný víkend plný pohybu, legrace a pohody. Předpokládaný termín této akce je 1. až 3. května 2015. Podrobnosti budou ještě uveřejněny.

Druhou připravovanou akcí je již tradiční Apalucha. Budeme navazovat na akce z několika posledních let a věříme, že se nám opět podaří společně prožít několik příjemných letních dní. Zatím je stanoven pouze předpokládaný termín a sice od 1. do 5. července 2015. Vše ostatní se bude odvíjet od zájmu o akci. Akce je připravována zejména pro děti, ale, jako tradičně, vítáni jsou také dopělí, kteří jsou ochotni podílet se na zdárném průběhu akce.

Pokud Vás připravované akce oslovily, zapište si, prosím, datumy červeně do svých diářů a dejte mi vědět. Podle konkrétního zájmu pak budeme připravovat vše ostatní. Předpokládám, že akce se uskuteční v podobném duchu a režimu jako obdobné akce v minulosti. S ohledem k tomu, že je tento plán prvotní nástřel, nelze zcela vyloučit úpravy plánovaných termínů.

Hezký den, nejlépe s alespoň troškou pohybu...

ZW

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode