Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Sezóna s baráží bez baráže

14.10.2019 09:12

(Zd.) ač to asi zní divně, je tomu opravdu tak. Přestože si naše atletické družstvo vybojovalo účast v baráži o II. ligu, nakonec jsme v této soutěži nestartovali. :-( Důvod je takový, že naši závodníci nebyli na tuto akci včas přihlášeni. Kdo se o dění v Plzeňské sportovní zajímá, ví o co šlo a není tedy třeba se k tomu vracet. Podívejme se spíše dopředu.

Hlavní atletická sezóna 2019 je na svém konci. Konají se již spíše doplňkové akce, na kterých se občas představí také někdo startující v našich barvách. Větší letošní bowlingové akce, na kterých se tradičně podílíme, jsou již také minulostí. Výjimkou jsou tradiční turnaje Notapík. Běží sportovní kroužek pro děti a připravujeme se na sezónu volejbalovou. Nově také spolupracujeme s Českým klubem speciálních vrhů, kde v tuto chvíli plánujeme další z akcí.

Významnější akcí z pohledu Plzeňské sportovní bude Valná hromada, která se uskuteční v sobotu 9.11.2019 v Plzni. Tady se budeme domlouvat na dalším fungování a společném postupu pro rok 2020. Těšíme se na účast všech členů a všem přejeme hezké a pohodové podzimní dny.

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode