Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Rekordní účast na únorovém Notapíku

28.02.2020 09:52

(Zd.) Ve čtvrtek 27.2.2020 proběhl únorový Notapík. Účast byla skvělá a tak, asi poprvé v historii našeho turnaje, byly obě hrací rundy zcela obsazeny. A protože vedle sportovního charakteru mělo včerejší setkání tradičně i společenský rámec, byly k vidění skvělé výkony a celý večer provázela uvolněná a velice příjemná atmosféra. :-) Veliké díky patří zejména včerejší oslavenkyni Martě (tuším, že to byly dvacátésedmé narozeniny...?! ) 

Bowlingově večer ovládl Matěj Vacík, který ze zbytku startovního pole udělal tak trošku diváky :-) a tak není divu, že spolu se skvěle hrajícím Standou N. zvítězili i v družstvech. Druhé místo vybojovala BoŠka a třetí místo pro sebe urvali obhájci lednového vítězství Pionýrky (to "i" ve slově urvali je správně ;-) ). Všem velice gratuluji! Nejvíce splite, a sice 16, měli stejně Jirka D. a Tonda Áda K. :-))). 

Kompletní výsledky jsou pro zájemce připraveny na našem webu - zde. A pokud byste nechtěli chybět na příštím bowlingovém svátku s názvem Notapík, udělejte si ve svých diářích místečko na večer 26.3.2020! 

Díky všem za krásný večer a ať to padá!

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode