Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Potřetí třetí

02.07.2018 07:03

(Zd.) a podruhé v řadě jsme prohráli o jeden jediný bod se stejným soupeřem. Nejednomu z nás tak možná při vyhlášení konečných výsledků třetího letošního kola OMD v atletice přišlo, že jsme se vrátili v čase o několik týdnů zpět. Nejen, že jsme opět obsadili třetí příčku, ale opět nás o jediný bod porazil stejný soupeř. A aby těch "opět" nebylo málo, dokonce jsme dosáhli i stejného bodového zisku... 132 body my a 133 soupeř!

Ve druhém kole jsme si zavinili těsnou porážku sami, protože jsme nepostavili závěrečnou štafetu. Tentokrát jsme nechtěli nic podcenit a postavili jsme štafety dokonce dvě. Je pravda, že šlo o štafety B a C (protože naši elitní sprinteři ladí formu v zahraničí), ale i tyto štafety nesporně svoji kvalitu měly! Zejména štafeta C, která při předzávodním vážení prolomila hranici 440 Kg a atakuje tak oddílový štafetový rekord. :-) Ale ani to nakonec nestačilo. A nepomohlo dokonce ani to, že jsme ve svých řadách objevili velice talentovaného oštěpaře. Prostě jsme zase získali 132 body...

Ale celkově musíme hodnotit akci jako vydařenou. Jako tradičně se v Nýřanech vše odvíjelo v přátelském duchu, my opět podali parádní týmový výkon, náš fanclub patřil opět mezi nejpočetnější a nikdo se vážněji nezranil (já se do svého příštího startu, který by měl být pravděpodobně v Toruni, snad také doléčím). Děkuji všem za nasazení, za přístup a vůbec za to, že se dokážeme setkat a udělat si hezký společný atletický den! A to, že někdo občas dorazit nemůže? To se prostě stane. Nevadí, příště nás bude zase třeba na společné fotce víc... :-)

 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode