Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Krajský přebor družstev mužů v atletice odstartoval

14.05.2017 15:39

(Zd.) V neděli 14.5.2017 proběhlo na městském stadionu v Plzni první kolo letošního KPD mužů. První kolo je pro většinu startujících vždy takovou velkou neznámou. Ti mladší si na prvním kole většinou ověřují, jestli jejich zimní příprava byla správně nastavena, my trošinku starší, si pak na prvním kole zkoušíme, co že všechno nám ještě naše tělesná schránka letos dovolí... :-) Nejinak tomu bylo i letos a tak jsem mooooc rád, že mohu konstatovat, že zimní příprava naší mládeže byla nastavena správně a že tělesné schránky nás ostatních se stále ještě celkem drží!!!

Po statečném boji jsme se usadili se ziskem 176 bodů na průběžném druhém místě a už se všichni těšíme na druhé kolo. Na první Škodovku, pravděpodobně, letos nebude mít nikdo, ale o další místa bude boj jistě ještě otevřený a zajímavý.

Kompletní výsledky jsou již uveřejněny na stránkách ČASu - zde.

A ještě přikládám společnou fotečku, která však není, bohužel, kompletní. Někteří naši stateční reprezentanti na ní chybí (třeba proto, že už odjeli nebo proto, že zrovna uklízeli kočárek, nebo proto, že zrovna stáli na druhé straně zařízení a nebo prostě z jiného důvodu...) a někteří se pomalinku vytrácí v pozadí... Tak snad dodám po druhém kole fotku kompletního týmu! :-) - Tady je :-)

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode