Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Červencový Notapík měl hojnou a kvalitní účast

30.07.2021 15:57

(Zd.) Ve čtvrtek se konal červencový Notapík a dorazilo krásných 14 dvojic. Mezi přítomnými byla také zvučná bowlingová jména :-) a tak jistě nepřekvapí, že se mnozí hráči opět prezentovali kvalitními náhozy.

Po úvodním prověření, že jsou všichni účastníci akce negativní, pokračoval turnaj již v pozitivním duchu a v některých chvílích na mne působil dokonce jako setkání po létech. A jak by také ne, když jsme se s některými viděli opravdu vlastně po roce. Díky moc! 

Nejlepší byli včera Janina a její parťák. Druzí skončili PBS ZZ a "až" se třetím místem se museli tentokrát spokojit Masters, tedy naši zkušení a přitom stále velice nadějní hráči (nejen) seniorských soutěží. A vůbec nepochybuji, že na vyšší příčky je nepustilo jen 21 splite, které měl v 7 hrách Standa.

Kompletní výsledky jsou pro zájemce připraveny v sekci Notapík - zde

Veliké díky patří herně v Třemošné, která nám vyšla velmi vstříc a to i přesto, že jsme se na ni obrátili na poslední chvíli a vše fungovalo výborně. Srpnový turnaj budeme tedy opět směřovat do tohoto "bowlingového svatostánku Plzeňského kraje". :-)

Ještě jednou díky všem přítomným. Mějte krásné a pohodové léto a těším se na viděnou třeba na srpnovém Notapíku. 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode