Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atleti stále bojují o čelní příčky v OMD družstev

23.08.2020 10:26

(Zd.) V sobotu 22.8.2020 proběhlo na atletickém stadionu ve Stříbře druhé kolo letošního OMD družstev mužů a žen. Po třetím místě z kola prvního nastoupilo naše mužské družstvo s cílem být opět mezi nejlepšími. I přes menší počet členů naší výpravy a i přesto, že počasí nebylo tentokráte sportování příznivě nakloněno (a některé technické disciplíny proběhly na hranici regulérnosti), dokázali jsme zabojovat a, i díky 6 bodům ze závěrečné štafety, jsme si dokonce o jednu příčku polepšili a skončili jsme v soutěži mužů druzí. :-) Tento stav však považujme ještě za neoficiální, protože lze očekávat, že své ještě řekne řídící pracovník soutěže...

Za zmíňku jistě stojí obrovský úspěch naší čtvrtkařské školy, která přinesla do oddílového bodového konta krásné body za první, druhé a třetí místo z čtvrtky překážek a za druhé a třetí místo z hladké čtvrtky. Takový úspěch běžeckých disciplín bychom v celé naší existenci nenašli.

Všem reprezentantům a fanynce obrovské díky za nasazení a výkony a těšíme se na viděnou minimálně za 3 týdny v Nýřanech!

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode